Tortica in mlečna kopel

V studiu ali naravi

Fotografiranje zabave na domu

Ulalala … leto je naokrog in že se veselimo rojstnega dne. Naj bo to prvi, drugi ali stoti! Vsak je nekaj posebnega in primerno je, da ga ovekovečite v slogu! Ljudje pozabljamo, fotografije ne! Le te so večne in neprecenljiv spomin na preteklost.

Fotografirate se lahko pred, na datum rojstnega dne ali kasneje. Svetujemo, da rezervirate termin pred dejanskim datumom rojstnega dne, saj se fotografije po navadi uporabijo za vabila na zabavo ali za zahvale po zabavi.

Ponujamo vam različne možnosti rojstnodnevnega fotografiranja, in sicer:

smash cake fotografiranje v studiu ali naravi (mlečna kopel)
klasično fotografiranje v studio ali naravi,
fotografiranje zabave na domu.

FOTO DA

KJER SO NAJBOLJŠE FOTOGRAFIJE DOMA

Smash cake (+mlečna kopel)

Za začetek naredimo nekaj posnetkov s sceno opremljeno z različnimi rekviziti (baloni, napisi, okraski, posebnim ozadjem, igračami … ) ujamemo nekaj različnih izrazov.

Nato nadaljujemo fotografiranje s tortico. Le to poteka tako, da osebo (navadno otroka) postavimo pred torto. Otrok se z njo igra, popacka in   nekaj tudi poje. Ker jo to početje v vsakdanjem življenju navadno prepovedano je “še slajše” in tako je to priložnost za sprostitev in uživanje. Naša naloga je, da ob tem ujamemo različna čustva in jih prenesemo na fotografije.

Tako za smash cake v studiu, kot tudi v naravi bomo uporabili pripomočke glede na vaše želje. Lokacija se izbere po dogovoru.

V paket je vključena torta. V kolikor je otrok alergik nas na to opozorite – v tem primeru je priporočljivo, da prinesete svojo torto. Lahko pa po želji v vsakem primeru in po predhodnem dogovoru prinesete svojo torto in takrat vam seveda pripada popust.

Na fotografiranje je zaželeno prinesti več oblačil, saj jih bomo popackali s torto. Prinesite tudi kakšno igračo, da se bomo lažje sprostili in pa poskrbite, da bo otrok sit in naspan, saj bodo tako fotografije še boljše.

Po končanem fotografiranju s tortico se lahko odločite še za mlečno kopel. Tako bo otrok po slastni tortici in packanju lahko užival še v čofotanju v mlečni kopeli.

Klasično fotografiranje

Pri klasičnem rojstnodnevnem fotografiranju naredimo posnetke s sceno opremljeno z različnimi rekviziti (baloni, napisi, okraski, posebnim ozadjem …) ujamemo nekaj različnih izrazov. V nadaljevanju lahko zamenjate “outfit” in sceno ali pa naredimo fotografije z družinskimi člani, prijatelji … v kolikor se odločite za fotografije v naravi se individualno glede na želje dogovorimo za primerno lokacijo.

Fotografiranje zabave na domu

Pri fotografiranju zabave na domu upoštevamo vaše želje. Lahko fotografiramo slavljenca z različnimi rekviziti. Lahko naredimo fotografije slavljenca in gostov, ali pa sproščene fotografije zabave..