Tortica in mle─Źna kopel

V studiu ali naravi

Fotografiranje zabave na domu

Ulalala … leto je naokrog in ┼że se veselimo rojstnega dne. Naj bo to prvi, drugi ali stoti! Vsak je nekaj posebnega in primerno je, da ga ovekove─Źite v slogu! Ljudje pozabljamo, fotografije ne! Le te so ve─Źne in neprecenljiv spomin na preteklost.

Fotografirate se lahko pred, na datum rojstnega dne ali kasneje. Svetujemo, da rezervirate termin pred dejanskim datumom rojstnega dne, saj se fotografije po navadi uporabijo za vabila na zabavo ali za zahvale po zabavi.

Ponujamo vam razli─Źne mo┼żnosti rojstnodnevnega fotografiranja, in sicer:

smash cake fotografiranje v studiu ali naravi (mle─Źna kopel)
klasi─Źno fotografiranje v studio ali naravi,
fotografiranje zabave na domu.

FOTO DA

KJER SO NAJBOLJŠE FOTOGRAFIJE DOMA

Smash cake (+mle─Źna kopel)

Za za─Źetek naredimo nekaj posnetkov s sceno opremljeno z razli─Źnimi rekviziti (baloni, napisi, okraski, posebnim ozadjem, igra─Źami … ) ujamemo nekaj razli─Źnih izrazov.

Nato nadaljujemo fotografiranje s tortico. Le to poteka tako, da osebo (navadno otroka) postavimo pred torto. Otrok se z njo igra, popacka in┬á┬á nekaj tudi poje. Ker jo to po─Źetje v vsakdanjem ┼żivljenju navadno prepovedano je ÔÇť┼íe slaj┼íeÔÇŁ in tako je to prilo┼żnost za sprostitev in u┼żivanje. Na┼ía naloga je, da ob tem ujamemo razli─Źna ─Źustva in jih prenesemo na fotografije.

Tako za smash cake v studiu, kot tudi v naravi bomo uporabili pripomo─Źke glede na va┼íe ┼żelje. Lokacija se izbere po dogovoru.

V paket je vklju─Źena torta. V kolikor je otrok alergik nas na to opozorite – v tem primeru je priporo─Źljivo, da prinesete svojo torto. Lahko pa po ┼żelji v vsakem primeru in po predhodnem dogovoru prinesete svojo torto in takrat vam seveda pripada popust.

Na fotografiranje je za┼żeleno prinesti ve─Ź obla─Źil, saj jih bomo popackali s torto. Prinesite tudi kak┼íno igra─Źo, da se bomo la┼żje sprostili in pa poskrbite, da bo otrok sit in naspan, saj bodo tako fotografije ┼íe bolj┼íe.

Po kon─Źanem fotografiranju s tortico se lahko odlo─Źite ┼íe za mle─Źno kopel. Tako bo otrok po slastni tortici in packanju lahko u┼żival ┼íe v ─Źofotanju v mle─Źni kopeli.

Klasi─Źno fotografiranje

Pri klasi─Źnem rojstnodnevnem fotografiranju naredimo posnetke s sceno opremljeno z razli─Źnimi rekviziti (baloni, napisi, okraski, posebnim ozadjem …) ujamemo nekaj razli─Źnih izrazov. V nadaljevanju lahko zamenjate ÔÇťoutfitÔÇŁ in sceno ali pa naredimo fotografije z dru┼żinskimi ─Źlani, prijatelji … v kolikor se odlo─Źite za fotografije v naravi se individualno glede na ┼żelje dogovorimo za primerno lokacijo.

Fotografiranje zabave na domu

Pri fotografiranju zabave na domu upo┼ítevamo va┼íe ┼żelje. Lahko fotografiramo slavljenca z razli─Źnimi rekviziti. Lahko naredimo fotografije slavljenca in gostov, ali pa spro┼í─Źene fotografije zabave..