Fotografiranje na domu

Fotografiranje v studiu

FOTO DA

KJER SO NAJBOLJŠE FOTOGRAFIJE DOMA

Po devetih mesecih, konc╠îno tukaj z nami! To majhno bitjece, ki raste kot goba po dez╠îju ­čśë

Gotovo se spras╠îujete, kako ohraniti spomine na to obdobje in kdaj je najprimernej┼íi c╠îas za fotografiranje. Glede na izkus╠înje je najprimernej┼íi c╠îas prvih 14 dni po rojstvu, pa vse tja do meseca in pol starosti. Seveda lahko dojenc╠îka fotografiramo tudi kasneje, vendar s─Źasoma nekatere poze niso vec╠î mogoc╠îe, pa tudi dojenc╠îki so zmeraj bolj aktivni.

Kako poteka?

Za fotografiranje si vedno vzamemo dovolj c╠îasa, sam potek pa je odvisen od razpoloz╠îenja vas╠îega dojen─Źka. Vedno upos╠îtevamo njegovo poc╠îutje in se mu kar najbolj prilagodimo. V kolikor je potrebno med fotografiranjem narediti odmor, dojen─Źka previti, nahraniti … je to seveda mogoc╠îe, saj je pomembno, da je dojen─Źek zadovoljen in spros╠îc╠îen ­čśë

Fotografiranje navadno izvedemo v studiu, lahko pa tudi v zavetju vašega doma. Zagotovimo vse potrebne pripomočke, vi pa imate možnost izbire, kateri so vam bolj všeč. Če imate željo uporabiti lastne pripomočke, pa je tudi to seveda mogoče.

Navadno naredimo nekaj individualnih fotografij dojenc╠îka in druz╠îinske fotografije s sorojenci, oc╠îkom, mamico in hi┼ínimi ljubljen─Źki. Skupinske fotografije po navadi naredimo na zac╠îetku, tako da so nato oc╠îka in sorojenci ÔÇťprostiÔÇŁ.

Pri fotografiji velja, da obleka naredi ─Źloveka. Zato za druz╠îinske fotografije z dojen─Źki priporoc╠îamo, da barvno uskladite vse c╠îlane druz╠îine. Lahko preprosto oble─Źete kavbojke v kombinaciji z belim ali c╠îrnim zgornjim delom ali pa se drz╠îite kremnih zemeljskih barv (kremna, bez╠î, rjava). Po ┼żelji lahko uporabite tudi razli─Źne outfite, v zadnjem ─Źasu pa so zelo za┼żelene tudi fotografije ÔÇťzgoraj brezÔÇŁ za mo┼íke oz. modrc za ┼żenske.

Fotografiranje poteka v spro┼í─Źenem vzdu┼íju, na┼ía naloga je, da vas vodimo skozi razli─Źne polo┼żaje do vrhunskih fotografij, ki vas bodo s ponosom spominjale na to pre─Źudovito obdobje.