Boudoir fotografije so zapeljive, čutne, romantične in intimne fotografije, navadno v spodnjem perilu, katerih namen je prikazati lepoto ženskega telesa.

Za to vrsto fotografije se odločajo ženske vseh velikosti in oblik telesa. Saj je namen fotografije, da se prikaže vse vaše atribute in skrije morebitne pomanjkljivosti.

Boudoir fotografiranje naj bo v prvi vrsti poklon vam, ki pa ga lahko delite tudi s partnerjem

FOTO IN VIDEO DA

KJER SO NAJBOLJŠE FOTOGRAFIJE DOMA

Kako poteka?

Pred fotografiranjem se dogovorimo, kje bo fotografiranje potekalo. Lahko v studiu ali na lokaciji po vaši izbiri. Pomembno pa je, da izberemo prijeten kotiček, ki nam daje določeno intimo in udobje. 

Na dan fotografiranja poskrbiš za nego telesa in frizuro. Zelo pomembna je tudi hidracija telesa, saj je posledično koža bolj napeta. S seboj na fotografiranje prineseš vse, kar meniš, da bi lahko uporabili (spodnje perilo, petke, nakit, nogavice, srajčke …)

Pred začetkom fotografiranja vizažistka poskrbi za tvoj make up, nato pa se pogovorimo o tvojih željah, pričakovanjih in izberemo primerne outfite.

Sledi fotografiranje skozi katerega te vodimo mi. Obstaja kar nekaj trikov kako dobiti dobro fotografijo. Zato je skrb glede kilogramov, velikosti in oblike telesa odveč.

Večina naših strank, verjetno še nikoli ni bila pred fotoaparatom profesionalca. Tudi če meniš, da nisi “fotogenična” menimo, da boš na koncu navdušena nad poziranjem ter samimi fotografijami.

Po fotografiranju nas čaka še obdelava fotografij, saj želimo še bolj poudariti to, kar smo želeli na fotografijah prikazati in skriti vse malenkosti, ki te motijo. Fotografije so dostavljene v roku enega tedna do 10 dni od fotografiranja.

Boudoir fotografiranja potekajo tekom celega leta. Večkrat letno pa organiziramo tudi boudoir vikende, katerih namen je ponuditi celoten paket, vključno z vizažistko in frizerko, na enem mestu.